Kattentrimsalon Quafur

Met het welzijn van uw kat voorop .....

Graag stel ik mij voor!

 _____________________________________________________________________________________________________

 

Kattentrimster Inez van Paassen


Ik ben Inez van Paassen, met mijn vriend Patrick woon ik samen met onze 6 katten in Berkel en Rodenrijs, vlakbij Rotterdam. Ik ben HKI-gediplomeerd kat- en vachtvriendelijk kattentrimster (niet invasief).

Mijn 5 Maine Coons en mijn lieve huis-tuin-en-keukenpoes waren de inspiratie voor mijn beroep en na langere tijd alleen ambulant gewerkt te hebben heb ik sinds 2017 mijn trimsalon aan huis. Deze kleine ruimte heb ik met zorg ingericht, ik heb niet alleen rekening gehouden met hygiëne ook is de salon voorzien van daglichtverlichting, dit is erg rustig voor mens en dier en bovendien gezonder. 

Mijn kattentrimdiploma heb ik behaald bij HKI, deze opleiding biedt behalve grondige kennis van huid en vacht, kennis van kattengedrag en het katvriendelijk hanteren van katten tijdens een trimbeurt, iets wat helemaal bij mij past. Ik ben inmiddels praktijkbegeleider van deze opleiding, dit omdat ik het mooi vind anderen dit vak te leren. Graag hou ik mijn kennis op peil en volg daarom geregeld workshops, seminars, lezingen en bijscholing. 

Naast kattentrimmen ben ik MSD gecertificeerd Veterinair Diabetes Consulent en begeleid vrijwillig eigenaren bij de behandeling van katten met suikerziekte (diabetes mellitus), dit nadat een van onze katten suikerziekte ontwikkelde als gevolg van pancreatitis (chronische alvleesklierontsteking) en wij veel problemen ondervonden bij de behandeling. Hierdoor heb ik mij ook verdiept in kattenvoeding en medische aandoeningen bij katten. Een van de redenen dat ik o.a. jaarlijks de Felcandag bezoek.

Mijn werk is mijn passie, ik doe het met enorm veel liefde.

Ik hoop tot snel!

Inez